Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan
 

Miljötänkande finns i vår arvsmassa

 

HRM har arbetat med miljö i princip redan från starten. Medan många konsultföretag har miljö som en ny del av verksamheten, är det en integrerad och specialiserad kompetens hos HRM. Vi var bland de allra första att certifiera oss enligt ISO 14001 och sedan flera år arbetar vi tillsammans med Lloyd’s som 3:e-partsrevisorer inom både miljö och kvalitet.

Miljö är mer än certifiering. Vi hjälper många av våra kunder att minska skadliga miljöeffekter hos deras produkter. Det kan gälla emissioner från förbränningsmotorer, materialval, produktionsmetoder eller utbildning av personal.

Inom kvalitetsområdet har vi STA/SQA-ingenjörer och vi kvalitetssäkrar såväl produkter och tillverkning som leverans- och eftermarknadsprocesser. Koordinering inom kundföretaget är en viktig del, till exempel att produktutveckling, produktion och materialförsörjning har komplett och gemensam information.

Kontakta Jörgen Thörnquist, 070 - 663 38 78, för mer information.

 

Kvalitets- och miljöpolicy

 

Utgångspunkten för vårt dynamiska ständigt förbättrade kvalitets- och miljöarbete är kundernas krav samt gällande lagar och förordningar.

Vi sprider vår kompetens om kvalitet och miljö till våra kunder och anställda. Därmed kan vi bidra till kundernas medvetna val och till ett ansvarsfullt hållbart företagande.

Vi maximerar kundnyttan genom att ge förslag till effektiva lösningar med livscykeltänkande för hela produktcykeln.

Om webbplatsen

AKTUELLT


EDAG förvärvar HRM
2017-06-09: Press release / Corporate News EDAG acquires Swedish...
Läs mer

Vad kan hända med batteriet om...
2017-05-02: I samband med tidningen PROFFS artikel om Scanias hybrid får...
Läs mer

Stark uppsida för...
2017-04-24: Branschtidningen Fordonskomponenten publicerar artikel om...
Läs merLOGGA INSenast publicerad: 180110 | Powered by SiteSmart